This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Lindsjös Måleri och
Byggnadsvård erbjuder:

Renovering av fönster och dörrar, samt nytillverkning.

I vår verkstad utför vi helrenoveringar av era fönster och dörrar. Vi byter glas, kittar och målar, är träet dåligt på fönsterbågen så utför vi trälagningar med riktigt kärnvirke för bästa hållbarhet. Är det så att fönstret är i så dåligt skick så att det endast är en liten del av det befintliga fönstret som blir kvar så kan vi bygga en helt ny fönsterbåge med samma profil och mått.

Möbelrestaurering

Vi restaurerar äldre möbler och målar dem i vacker linoljefärg eller äggoljetempera gjord på färska ägg från våra egna höns.

Dekoration och imitationsmålning

Förr i tiden var det väldigt vanligt att man medelst färg ville imitera tex marmor eller något ädelt träslag. Hos oss får du hjälp med lagning av befintligt dekorationsmålad yta samt om du vill skapa en ny imitationsmålning. Vi utför marmorering, ådringsmålning samt dekorationsmålning i tex. allmoge.

Snabbkontakt

Michel Lindsjö

Telefon:
0739-83 68 70
E-post:
michel@lindsjos.com

Vi är medlemmar i Byggnadsvårdsföretagen!

In och utvändig målning

Vi hjälper dig med en komplett målningsentreprenad oavsett om det gäller inne eller ute, med allt från tak, väggar, golv, snickerier och tapetsering till fasadmålning samt byte av rötskadad panel.

Färgsättning

Är du osäker på vilken kulör du vill ha, eller vill du bara bolla lite idéer så hjälper vi dig gärna.

Totalentreprenad

Har du ett projekt som involverar flera hantverksgrupper så har vi både kunskap och erfarenhet att hjälpa dig med en totalentreprenad där vi hjälper dig med planering, samordning och genomförande av projektet från idé till verklighet.